Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Zadnje novice

Slovenija 22:04

Parlamentarna odbora o problematiki ugotavljanja katastrskega dohodka v luči pozebe

Parlamentarna odbora za finance in kmetijstvo sta na današnji seji razpravljala o problematiki ugotavljanja katastrskega dohodka, predvsem v luči nedavne pozebe. Medtem ko v opoziciji menijo, da bi bilo treba z uveljavitvijo novega zakona počakati, pa koalicija miri, da bodo upoštevane pripombe kmetov na predlog, ki prinaša novo metodologijo.

šport 20:59

Celjanke z gladko zmago do vodstva v finalu

Košarkarice Athlete Celja so zmagovalke prve tekme finalnega niza 25. sezone državnega prvenstva za košarkarice. Na parketu Gimnazije Celje - Center so bile z 85:56 boljše od Triglava. Druga tekma bo na sporedu ta petek, ob 20. uri, v Kranju. Ekipi v finalu igrata na tri dobljena srečanja.

Slovenija 20:58

Odbor za obrambo zavrnil predlog za poziv k zagotovitvi 46 milijonov evrov za vojsko

Parlamentarni odbor za obrambo je danes zavrnil predlog SDS in NSi, naj DZ vlado pozove k zagotoviti dodatnih 46 milijonov evrov za Slovensko vojsko (SV). Koalicija, ki ima v odboru večino, je namreč pri glasovanju sledila mnenju vlade in obrambne ministrice Andreje Katič, da trenutne finančne zmožnosti države tega ne dopuščajo.

šport 20:52

Euroleague Basketball in Fiba Europe vztrajata pri svojem

V Münchnu so se danes sestali vodilni možje Fiba Europe in evrolige, da bi rešili kaotični položaj v evropski košarki, vendar vidnega napredka sprti strani nista dosegli. Evroliga vztraja, da bo še naprej vodila elitno evropsko klubsko tekmovanje ter evropski pokal, Fiba Europe pa sankcij klubom in nacionalnim zvezam ne misli umakniti.