Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč
Podnebna konferenca 2015

Zadnje novice

šport 20:18

V Parizu ustanovili svetovno združenje nogometnih lig

Skupina 23 profesionalnih nogometnih lig z vsega sveta, med njimi tudi angleške, francoske in španske, je danes v Parizu ustanovila svetovno združenje lig. Novo združenje bo začelo delovati januarja prihodnje leto.

svet 20:04

Hollande po terorističnih napadih z rekordno podporo

Francoski predsednik Francois Hollande po ostrem odzivu na nedavne teroristične napade v Parizu uživa do 50-odstotno podporo javnosti, najvišjo po letu 2012. Hollande je imel v minulih treh letih izjemno nizko podporo.

šport 19:51

Slovenec srebrn z letalskimi modeli ob spremljavi glasbe

Na svetovnih letalskih igrah je pod streho prva disciplina, in sicer dvoransko akrobatsko letenje z letalskimi modeli ob spremljavi glasbe, slovenska odprava pa se je že okronala s prvim odličjem. Alan Goljevšček je v konkurenci dvanajstih tekmecev osvojil drugo mesto in srebrno kolajno, kar je eden njegovih največjih uspehov.

šport 19:23

Helios Suns končal z evropskimi nastopi

Košarkarji Helios Suns so v šestem krogu pokala Fiba še petič izgubili in ostali brez nastopa med 32 najboljšimi ekipami v tem tekmovanju. Na gostovanju v Litvi jih je premagala ekipa Pieno Zvaigzdes s 86:77 (28:22, 42:43, 62:55).

gospodarstvo 19:20

Ameriška avtomobilska industrija z najboljšim prodajnim novembrom od leta 2001

November v ZDA tradicionalno ni bil dober mesec za prodajo avtomobilov, dokler se industrija pred petimi leti ni pridružila trgovcem z razprodajami in spodbudami za kupce na tako imenovani črni petek po praznovanju dneva zahvalnosti. V pravkar izteklem se novembru so prodajo povečali vsi proizvajalci avtomobilov z izjemo Volkswagna.