STAvideo

Ne/Ja - razbijalka mitov

Zadnje novice

šport 20:18

Urša Pintar v Franciji do uspeha kariere

Slovenska kolesarka ekipe BTC City Scott Urša Pintar je na dirki prve kategorije Alpes Gresivaudan Classic v Franciji zabeležila uspeh kariere. Zasedla je drugo mesto, hitrejša od nje je bila le domačinka Evita Muzic, članica ekipe FDJ, ki nastopa na dirkah najvišje ravni.

šport 20:08

Alcaraz in Đoković gladko v četrtfinale

Nastop v četrtfinalu odprtega teniškega prvenstva Francije sta si ob Rusu Karen Hačanovu danes že zagotovila prvi nosilec, Španec Carlos Alcaraz in tretji nosilec, Srb Novak Đoković. Oba pri tem nista imela večjih težav z Italijanom Lorenzom Musettijem oziroma Perujcem Juanom Pablom Varillasom, oba sta dvoboj dobila s 3:0.

svet 19:33

V Moskvi več aretacij podpornikov Alekseja Navalnega

Ruska policija je danes v središču Moskve aretirala več aktivistov, ki so zahtevali izpustitev zaprtega opozicijskega voditelja in vidnega kritika ruskih oblasti Alekseja Navalnega, poročajo tuje tiskovne agencije. Navalni je sicer danes praznoval 47. rojstni dan, shodi v njegovo podporo pa so potekali po vsem svetu.

svet 19:32

Ruska vojska naj bi zaustavila vdor proukrajinskih saboterjev

Ruska vojska je danes sporočila, da so odkrili poskus skupine proukrajinskih saboterjev, ki je nameravala prečkati rusko mejo v bližini naselja Novaja Tavolžanka v obmejni regiji Belgorod, poroča francoska tiskovna agencija AFP. "Sovražnika smo zadeli, nato se je razpršil in umaknil," so še navedli v izjavi.

promet 19:00

Razmere na slovenskih cestah ob 19. uri

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je na cesti Ljubljana-Medvode pri Mednem promet zaradi nesreče urejen izmenično enosmerno.