Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč
STAra,
majice so!

207

STA že 207 dni opravlja javno službo brez plačila zanjo s strani Vlade RS.Več

Ne/Ja - razbijalka mitov

STApodkast

Zadnje novice

gospodarstvo 22:50

Newyorške borze končale v zelenem

Indeksi na newyorških borzah so današnje trgovanje sklenili v zelenem. Potem ko so indeksi trgovanje začeli nekoliko nižje, so kasneje uravnoteženo nihali. Indeks Dow Jones je pri 35.144,31 točke dosegel nov rekord, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Cene nafte so se zvišale, znižala pa se je cena zlata.

svet 20:59

V Veliki Britaniji danes potrdili najmanj novih okužb po 4. juliju

V Veliki Britaniji so danes zabeležili najmanj novih okužb z novi koronavirusom na dan po 4. juliju. Pojavile so se že ocene, da je nedavni porast števila novih okužb, ki je posledica širjenja bolj nalezljive delta različice koronavirusa, že prešel vrhunec. Na Otoku število novih okužb pada že šesti dan zapored.

gospodarstvo 20:24

GZS o novih obveznostih ponudnikov gostinskih storitev

GZS izvajalce gostinskih storitev glede danes uveljavljenega odloka o začasnih omejitvah ponujanja in prodajanja blaga in storitev opominja, da morajo s pisnim obvestilom na vidnem mestu potrošnike obvestiti o nujnosti izpolnjevanja PCT pogojev v prostorih izvajanja dejavnosti in da morajo spoštovanje tega pogoja preverjati pred vstopom v prostor.

20:22

Ukrajinska triatlonka Julija Jelistratova pozitivna na EPO

Ukrajinska triatlonka Julija Jelistratova je bila med tekmo 5. junija pozitivna na EPO, je v ponedeljek sporočila Mednarodna agencija za testiranje (ITA). Ukrajinsko športnico so začasno suspendirali in že umaknili s startnega seznama tekme v triatlonu na olimpijskih igrah v Tokiu, je poročala francoska tiskovna agencija AFP.

šport 19:34

Paraodbojkraji nared za prvi turnir v Ljubljani

Ljubljana bo v naslednjih dneh prizorišče prvega mednarodnega tekmovanja v odbojki na mivki za invalide. Na turnirju z uradnim imenom Lidl Slovenija Odprto prvenstvo v paraodbojki na mivki bodo nastopile ekipe iz devetih držav, med njimi tudi pet slovenskih, so sporočili iz Odbojkarske zveze Slovenije.