Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

V prometni nesreči umrl mladi motorist

Ljubljana, 31. avgusta - V prometni nesreči, ki se je v soboto okoli 12.20 zgodila na cestni Postojna - Pivka, izven naselja Prestranek, je po poročanju Policijske uprave Postojna (PUP) umrl eden od udeležencev, dva pa sta se lažje poškodovala, zaradi nesreče pa je bila cesta zaprta skoraj do 16. ure.

Kot so sporočili iz PUP, se je nesreča zgodila, ko se je 64-letni A.K. iz okolice Cerknice z osebnim avtomobilom iz parkirnega prostora pred trgovino Bine Tuš vključeval v promet na glavno cesto Pivka - Postojna. Istočasno je iz smeri Postojne pripeljal voznik motornega kolesa, 25-letni K.M. iz Postojne.

Da bi se izognil trku z avtomobilom Cerkničana, je motorist pričel sunkovito zavirat in se umikati v levo, zaradi česar se je motorno kolo prevrnilo. Postojnčan je s telesom trčil v osebni avtomobil, nato pa je vanj in v osebni avtomobil trčilo še motorno kolo. Postojnčan je bil v nesreči tako hudo poškodovan, da je na kraju nesreče umrl, voznik in potnica v avtomobilu, 62-letna F.K., pa sta utrpela lažje poškodbe.

td/td
© STA, 2003