Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Povečan promet proti Obali, na gorenjski avtocesti in na mejnih prehodih

Ljubljana, 23. avgusta - Po poročanju AMZS je promet povečan na Primorskem, Gorenjskem in na nekaterih mejnih prehodih. Na avtocesti Ljubljana - Klanec na odseku Kozina - Klanec je zastoj na koncu avtoceste zdaj dolg že poltretji kilometer, promet pa je povečan tudi na glavni cesti Kozina - Koper na odseku Klanec - Črni Kal in poteka v strnjeni koloni.

Promet je močno povečan na ljubljanski obvoznici na odseku Ljubljana/Podutik - Ljubljana/Šiška, kjer je pri izvozu na Celovško cesto nastal zastoj; kolona vozil je dolga en kilometer.

Promet je povečan tudi na Gorenjskem. Na avtocesti Ljubljana - Naklo na odseku Kranj/zahod - Naklo je nastal zastoj na koncu avtoceste; kolona vozil je dolga en kilometer.

Promet osebnih vozil je povečan tudi na nekaterih mejnih prehodih. Na mejnem prehodu Gruškovje vozniki za izstop iz države čakajo eno uro in 15 minut, za vstop v Slovenijo pa eno uro. Na mejnem prehodu Dragonja vozniki za vstop v Slovenijo čakajo 40 minut, na mejnem prehodu Karavanke 30 minut, na mejnem prehodu Škofije 30 minut, na mejnem prehodu Obrežje pa 15 minut. Na mejnem prehodu Fernetiči vozniki za izstop iz Slovenije čakajo 30 minut, na mejnem prehodu Jelšane pa 15 minut.

kk/kk
© STA, 2003