Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Razmere na slovenskih cestah ob 15.45 uri

Ljubljana, 31. maja - Promet je povečan v mestih ter na glavnih cestah, zato voznike opozarjamo na previdno vožnjo. Na mednarodnem mejnem prehodu Dolga vas je povečan promet tovornih vozil pri izstopu iz države, čakalna doba je eno uro.

Na območju med Ljubljano in Jesenicami bo predvidoma danes do 12. ure, med 14. in 15.30 ter med 18. in 19.30 popolna zapora na glavni trasi Vodice - Kranj - Naklo - Radovljica - Bled; med 14. in 19.30 pa na območju protokolarnega objekta Brdo.
Promet poteka po vzporednih regionalnih cestah na relaciji Naklo - Podbrezje - Podnart - Lipnica - Radovljica - Begunje - Žirovnica - Lipce - Gorje - Bled, kjer bodo občasno zaprti podvozi.
Voznike tovornih vozil, katerih največja dovoljena masa presega sedem ton in pol opozarjamo, da do jutri do 22. ure velja prepoved prometa na cestah na širšem območju Gorenjske.

Danes je na cesti Vodice - Naklo - Lesce - Lipce popolna zapora prometa v obe smeri; obvoz urejen na relaciji: Kranj - Naklo - Podbrezje - Podnart - Lipnica - Radovljica - Begunje - Žirovnica - Lipce - Gorje.

Danes je na cesti skozi Bled od odcepa za Pokljuko do vile Bled popolna zapora za ves promet; obvoz je urejen na relaciji Gorje - Lipce.

Danes je na relaciji Lesce - Bled popolna zapora prometa; obvoz je urejen na relaciji Gorje - Lipce.

Na avtocesti Ljubljana - Klanec je na odseku Unec - Postojna zastoj zaradi cestnih del, kolona vozil je dolga tri kilometre.

Na ljubljanska severna obvoznica je pri izvozu za Celovško cesto ter na Celovški cesti v smeri proti Merdvodam zastoj.

Na relaciji Domžale - Trojane je promet povečan in poteka v strnjeni koloni.

Cesta Ljubljana - Naklo - Lesce - Lipce bo danes ponovna popolna zaporapredvidoma med 18. in 19.30.

Danes je na avtocestnem odseku Ivančna Gorica - Grosuplje zaprt prehitevalni pas v obe smeri; promet poteka po voznem pasu.

Danes je na ljubljanski južni obvoznici na odseku Vič - Ljubljana Kozarje zaprt prehitevalni pas; promet poteka samo po voznem pasu. Promet je oviran tudi na priključku Tržaške ceste.

Do 3. junija do 16. ure bo na avtocesti Maribor - Ločica na odseku Slovenske Konjice - Dramlje zaprt prehitevalni pas; promet poteka samo po voznem pasu.

Do 6. junija bo na avtocesti Klanec - Ljubljana pred izvozom Logatec zaprta polovica avtoceste; promet poteka po drugi polovici avtoceste dvosmerno. Zaprt je tudi izvoz Logatec.

Do 6. junija bo na avtocesti Klanec - Ljubljana na odseku Logatec - Vrhnika zaprta polovica avtoceste; promet poteka po drugi polovici avtoceste dvosmerno.

Do 8. junija bo na avtocesti Maribor - Ločica na odseku Vransko - Ločica v smeri proti Ljubljani promet preusmerjen na regionalno cesto skozi Vransko, v smeri proti Mariboru pa promet poteka po drugi polovici avtoceste po enem voznem pasu.

Do 10. junija bo na avtocestnem odseku Ljubljana - Klanec na odseku Unec - Postojna zaprt odstavni in vozni pas; promet poteka samo po prehitevalnem pasu.

Do 15. junija bo na avtocesti Ljubljana - Klanec na odseku Unec - Postojna zaprt vozni pas; promet poteka samo po prehitevalnem pasu.

Do 20. junija bo na cesti skozi Črenšovce polovična zapora; promet poteka izmenično enosmerno, možni so zastoji.

Do 30. junija bo na avtocestnem odseku Slovenska Bistrica - Slovenske Konjice zaprta polovica avtoceste; promet poteka po drugi polovici avtoceste dvosmerno. Polovica avtoceste je zaprta tudi na na odseku Slovenske Konjice - Dramlje; promet poteka po drugi polovici avtoceste dvosmerno, oviran pa je tudi promet na priključku Dramlje in na odseku Celje - Arja Vas; promet prav tako poteka po drugi polovici avtoceste dvosmerno.

Do 30. novembra bo zaprta cesta Radenci - Petanjci; obvoz je urejen na relaciji Radenci - Vučja vas - Križevci - Bratonci.

td/td
© STA, 2002