Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Razmere na slovenskih cestah ob 11. uri

Ljubljana, 30. maja - Ceste po državi so suhe in normalno prevozne. Promet poteka povsod tekoče in brez večjih posebnosti.
V petek in soboto bo na Gorenjskem zaradi obiska predsednikov srednjeevropskih držav spremenjen prometni režim na območju med Ljubljano in Jesenicami in sicer bo predvidoma v petek med 8.30 in 12., 14. in 15.30 ter med 18. in 19.30 uro in v soboto med 9.30 in 11.30 ter 15. in 18. uro popolna zapora na glavni trasi Vodice - Kranj - Naklo - Radovljica - Bled in na cestah v okolici letališča Brnik ter protokolarnega objekta Brdo. Glavni obvoz bo urejen po vzporednih regionalnih cestah na relaciji Naklo - Podbrezje - Podnart - Lipnica - Radovljica - Begunje - Žirovnica - Lipce - Gorje - Bled.
Voznike tovornih vozil, katerih največja dovoljena masa presega sedem tonin pol opozarjamo, da bo v petek od polnoči do sobote do 22. ure veljala prepoved prometa na cestah na širšem območju Gorenjske.
Na mednarodnem mejnem prehodu Šentilj je povečan promet pri vstopu v državo; čakalna doba je 30 minut; na mednarodnem mejnem prehodu Dolga vas je povečan promet tovornih vozil pri izstopu iz države, čakalna doba je dve uri.

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 2.429 znakov (brez presledkov) oziroma 473 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

td/td
© STA, 2002