Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Razmere na slovenskih cestah ob 7. uri

Ljubljana, 29. maja - Ceste po državi so ponekod mokre in spolzke, zato AMZS voznike opozarja na prilagoditev hitrosti vožnje razmeram na cestah. Na posameznih odsekih megla v pasovih zmanjšuje vidljivost. Promet je nekoliko povečan v mestih in na mestnih vpadnicah, na glavnih cestah po državi in prek mejnih prehodov pa poteka tekoče.

Do 6. junija bo na avtocestnem odseku Logatec - Vrhnika zaprta polovica avtoceste; promet poteka po drugi polovici avtoceste dvosmerno. Prav tako je do 6. junija zaprta polovic aavtoceste na odseku Unec - Logatec; promet poteka po drugi polovici avtoceste dvosmerno, zaprt pa je tudi izvoz Logatec.

Danes do 11. ure bo na avtocestnem odseku Malence - Šmarje Sap zaprt vozni pas; promet poteka po prehitevalnem pasu.

Na avtocestnem odseku Maribor (Ptujska cesta) - Slivnica bo do 12. ure zaprt prehitevalni pas; promet poteka po voznem pasu.

Do 18.30 bo na avtocestnem odseku Brnik - Kranj vzhod zaprt prehitevalni pas; promet poteka po voznem pasu.

Do 30. maja bo na avtocesti Ločica - Maribor v predoru Golo rebro zaprt vozni pas; promet poteka po prehitevalnem pasu.

Do 31. maja bo na ljubljanski južni obvoznici, na odseku Vič - Ljubljana Kozarje, zaprt prehitevalni pas; promet poteka po voznem pasu, promet pa je oviran tudi na priključku Tržaške ceste.

Do 31. maja bo na avtocestnem odseku Ivančna Gorica - Grosuplje zaprt prehitevalni pas v obe smeri; promet poteka po voznem pasu.

Do 8. junija bo na avtocesti Maribor - Ločica na odseku Vransko - Ločica v smeri proti Ljubljani promet preusmerjen na regionalno cesto skozi Vransko, v smeri proti Mariboru pa promet poteka po drugi polovici avtoceste po enem voznem pasu.

Do 10. junija bo na avtocestnem odseku Ljubljana - Klanec na odseku Unec - Postojna zaprt odstavni in vozni pas; promet poteka samo po prehitevalnem pasu.

Do 15. junija bo na avtocestnem odseku Unec - Postojna zaprt vozni pas v obe smeri; promet poteka po prehitevalnem pasu.

Do 20. junija bo v Črenšovcih postavljena polovična zapora; promet poteka izmenično enosmerno urejeno s ssemaforjem, možni so zastoji.

Do 30. junija bo na avtocestnem odseku Slovenska Bistrica - Slovenske Konjice zaprta polovica avtoceste; promet poteka po drugi polovici avtoceste dvosmerno. Polovica avtoceste je zaprta tudi na na odseku Slovenske Konjice - Dramlje; promet poteka po drugi polovici avtoceste dvosmerno, oviran pa je tudi promet na priključku Dramlje in na odseku Celje - Arja Vas; promet prav tako poteka po drugi polovici avtoceste dvosmerno.

Do 30. novembra bo zaprta cesta Radenci - Petanjci; obvoz je urejen na relaciji Radenci - Vučja vas - Križevci - Bratonci.

kk/kk
© STA, 2002