Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Razmere na slovenskih cestah ob 11.30

Ljubljana, 27. maja - Ceste po državi so suhe in normalno prevozne. Promet poteka tekoče in brez večjih posebnosti. Na mejnih prehodih ni daljšega čakanja pri prestopu meje. Danes do 18. ure bo zaprt priključek Ljubljana Vič; obvoz je urejen. Do 13. ure bo na avtocestnem odseku Vrhnika - Brezovica zaprt prehitevalni pas; promet poteka po voznem pasu. Na avtocesti Naklo - Ljubljana bo na odseku Kranj zahod - Kranj vzhod do 13. ure zaprt prehitevalni pas; promet poteka po voznem pasu. Do 13.30 bo na avtocesti Bič - Ljubljana v predoru Debeli hrib zaprt vozni pas; promet poteka po prehitevalnem pasu. Do 14. ure bo na avtocestnem odseku Slivnica - Maribor (Ptujska cesta) zaprt prehitevalni pas; promet poteka po voznem pasu. Do 15. ure bo na cestnem odseku Razdrto - Podnanos polovična zapora; promet poteka izmenično enosmerno.

Do 28. maja do 15. ure bo na avtocestnem odseku Unec - Logatec zaprt vozni pas; promet poteka po prehitevalnem pasu.

Do 31. maja bo na ljubljanski južni obvoznici, na odseku Vič - Ljubljana Kozarje, zaprt prehitevalni pas; promet poteka po voznem pasu, promet pa je oviran tudi na priključku Tržaške ceste.

Do 8. junija bo na avtocesti Maribor - Ločica na odseku Vransko - Ločica v smeri proti Ljubljani promet preusmerjen na regionalno cesto skozi Vransko, v smeri proti Mariboru pa promet poteka po drugi polovici avtoceste po enem voznem pasu.

Do 10. junija bo na avtocestnem odseku Ljubljana - Klanec na odseku Unec - Postojna zaprt odstavni in vozni pas; promet poteka samo po prehitevalnem pasu.

Do 15. junija bo na avtocestnem odseku Unec - Postojna zaprt vozni pas v obe smeri; promet poteka po prehitevalnem pasu.

Do 30. junija bo na avtocestnem odseku Slovenska Bistrica - Slovenske Konjice zaprta polovica avtoceste; promet poteka po drugi polovici avtoceste dvosmerno. Polovica avtoceste je zaprta tudi na na odseku Slovenske Konjice - Dramlje; promet poteka po drugi polovici avtoceste dvosmerno, oviran pa je tudi promet na priključku Dramlje in na odseku Celje - Arja Vas; promet prav tako poteka po drugi polovici avtoceste dvosmerno.

Do 30. novembra bo zaprta cesta Radenci - Petanjci; obvoz je urejen na relaciji Radenci - Vučja vas - Križevci - Bratonci.

kk/kk
© STA, 2002