V Novi Gorici v prometni nesreči poškodovan otrok, policija poziva očividce

Nova Gorica, 2. marca - V torek okoli 15.20 je v Novi Gorci v Rejčevi ulici prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena zaenkrat še neznana voznica in otrok, ki so ga v sredo zaradi bolečin odpeljali na pregled v šempetrsko bolnišnico. Policija prosi voznico in morebitne očividce nesreče za informacije, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Lukovica.
Prometna nesreča, znak.
Foto: Nebojša Tejić/STA
Arhiv STA

Po prvih zbranih podatkih je neznana voznica peljala iz neznane smeri po Cankarjevi ulici v Novi Gorici. Pri zavijanju čez označen prehod za pešce v semaforiziranem križišču pri objektu v Rejčevi ulici je spregledala otroka in ga zbila.

Voznica se je na kraju prometne nesreče ustavila in ko se je prepričala, da deček ni poškodovan, je vožnjo nadaljevala proti Rejčevi ulici, ne da bi o nesreči obvestila policijo oziroma drugemu udeležencu nezgode nudila ustrezne podatke.

Novogoriški policisti nadaljujejo dodatno zbiranje obvestil, da bi ugotovili vse okoliščine prometne nesreče. Zaradi razjasnitve vseh okoliščin policisti pozivajo neznano voznico in vse morebitne očividce, ki bi lahko nudili koristne informacije, da nemudoma pokličejo na policijsko postajo 05 303 44 00 ali znano interventno številko policije 113.

mde/apo
© STA, 2023