Skupina Dunking Devils objavila zapis v spomin ponesrečenemu akrobatu

Ljubljana, 18. novembra - Akrobatska skupina Dunking Devils, katere član se je pred dnevi smrtno poškodoval v trampolinskem parku v Ljubljani, je danes objavila zapis in video o pokojnem Petru Kokalju. Kot so zapisali, bodo njegov spomin, energija in poslanstvo živeli naprej skozi ostale na tem svetu.

Ljubljana.
Član skupine Dunking Devils, 22-letni akrobat Peter Kokalj, ki se je v soboto med treningom močno poškodoval v soboto med treningom v trampolinskem parku Woop! v Ljubljani, kasneje pa zaradi hudih poškodb umrl v bolnišnici.
Foto: Dunking Devils

Označili so ga za mladega moža z neskončno mislimi, idejami in srcem iz zlata. Bil je neverjetna oseba, ki je svoj pečat pustil na vseh, ki smo ga imeli srečo spoznati ali gledati TikToke, ki jih je ustvarjal, so zapisali.

22-letni akrobat se je močno poškodoval v soboto med treningom v trampolinskem parku Woop! v Ljubljani, kasneje pa je zaradi hudih poškodb umrl v bolnišnici.

S svojimi skoki je med drugim navduševal na oddaji Slovenija ima Talent, v videih skupine DD Squad in na nastopih po vsem svetu.

ase/lte
© STA, 2022