Policisti s pozivoma zbirajo informacije o treh nesrečah v Ljubljani in Mariboru

Ljubljana, 11. oktobra - Policisti zbirajo informacije o treh prometnih nesrečah, ki so se v ponedeljek zgodile v Ljubljani in Mariboru, pri čemer sta bila v dveh nesrečah huje poškodovana pešec in kolesar. Zaradi razjasnitve vseh okoliščin pozivajo morebitne očividce, udeleženega kolesarja in neznanega voznika, da se javijo policiji.

V ponedeljek se je okoli poldneva pri infekcijskem oddelku Univerzitetnega kliničnega centra Maribor pripetila prometna nesreča z udeležbo pešca in voznika manjšega tovornega vozila bele barve z modro ponjavo. V nesreči je pešec padel po tleh in se hudo poškodoval.

Zaradi razjasnitev okoliščin nesreče policija morebitne očividce prosi, da pokličejo na telefonsko številko 02 450 20 30 ali 113 oz. se zglasijo na postaji prometne policije na Ptujski cesti 117 v Mariboru.

Na iste telefonske številke oz. naslov naj se oglasijo tudi morebitni očividci in neznani kolesar, ki je bil udeležen v prometni nesreči, ki se je v ponedeljek ob 16.35 zgodila izven naselja Bistrica ob Dravi. V nesreči, ki se je zgodila na dvosmerni kolesarski poti v bližini hiše z naslovom Ruška cesta 4, sta bila udeležena otrok kot pešec in neznani kolesar, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

Na Policijski upravi Ljubljana pa zbirajo informacije o nesreči, ki se je v ponedeljek nekaj pred 17. uro zgodila v križišču Papirniškega trga in Vevške ceste v Ljubljani. V nesreči sta bila udeležena neznani voznik osebnega vozila in kolesar, ki je bil v trčenju huje poškodovan.

Zaradi razjasnitve vseh okoliščin prometne nesreče policisti prosijo vse, ki bi karkoli vedeli o dogodku ali o neznanem vozniku, naj pokličejo na številko 113 ali postajo prometne policije Ljubljana na telefonsko številko 01 583 88 20. Hkrati pozivajo voznika osebnega vozila, da se zglasi na postaji prometne policije Ljubljana na naslovu Grič 56, so danes sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

vpu/apo
© STA, 2022