Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Zmanjšanje omejitev obiskov v celjski bolnišnici

Ljubljana, 23. septembra - Splošna bolnišnica Celje od danes zmanjšuje omejitve obiskov pri vseh bolnikih, ki so hospitalizirani več kot sedem dni na bolnišničnem oddelku, enotah intenzivne terapije, na otroškem in ORL oddelku ter v porodnišnici, so sporočili iz bolnišnice.

Celje.
Splošna bolnišnica Celje, stavba.
Foto: Vesna Pušnik Brezovnik/STA
Arhiv STA

Na bolnišničnem oddelku lahko bolnike naenkrat obišče le ena zdrava oseba, in sicer dvakrat tedensko 15 minut na dan od 15. do 16. ure.

Na enotah intenzivne terapije lahko bolnike naenkrat obišče le ena zdrava oseba, in sicer vsak 15 minut na dan od 15. do 16. ure.

Na otroških oddelkih je ob otroku ves čas lahko prisoten eden od staršev ali skrbnikov. V času omejevanja obiskov lahko otroke, ki so sami hospitalizirani v bolnišnici, hkrati obiščeta oba starša ali skrbnika, ki sta zdrava. Obiski so mogoči vsak dan med 14. in 18. uro, trajajo pa lahko pol ure.

V porodnišnici lahko očetje novorojenčkov mamice z novorojenčki obiščejo vsak dan med 15.30 in 16. uro. Obisk lahko traja 15 minut, so še sporočili iz celjske bolnišnice.

snk/apo
© STA, 2022