Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Motorist skozi naselje kar s 111 kilometri na uro

Celje, 25. avgusta - Celjski prometni policisti so v sredo med izvajanjem meritev hitrosti v naselju Ivenca, na odseku regionalne ceste Vojnik - Frankolovo, ustavili motorista, ki je kljub omejitvi hitrosti 50 kilometrov na uro, vozil s hitrostjo 111 kilometrov na uro. Začasno so mu odvzeli vozniško dovoljenje in mu prepovedali nadaljnjo vožnjo.

Celje.
Celjski prometni policisti so v sredo med izvajanjem meritev hitrosti v naselju Ivenca, na odseku regionalne ceste Vojnik - Frankolovo, ustavili motorista, ki je kljub omejitvi hitrosti 50 kilometrov na uro, vozil s hitrostjo 111 kilometrov na uro.
Foto: PU Celje

Za omenjeni prekršek je predpisana globa v višini 1200 evrov ter izrek 18 kazenskih točk, so danes sporočili s Policijske uprave Celje.

Hkrati so znova opozorili, da je neprilagojena hitrost na slovenskih cestah med glavnimi dejavniki prometnih nesreč, še zlasti tistih z najhujšimi posledicami. Zato svetujejo, naj vozniki prilagodijo hitrost svoje vožnje veljavnim omejitvam, pa tudi svojemu vozniškemu znanju in izkušnjam ter razmeram na cestah.

moz/vi/moz
© STA, 2022