Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

V Las Vegasu sta se poročila Jennifer Lopez in Ben Affleck

Las Vegas, 18. julija - V Las Vegasu v ameriški zvezni državi Nevada sta se včeraj 17 let po tem, ko sta razdrla prvo zaroko, v eni od znamenitih poročnih kapelic brez velikega pompa poročila filmski igralec Ben Affleck ter pevka in filmska igralka Jennifer Lopez.

Las Vegas.
V Las Vegasu sta se v nedeljo 17 let po tem, ko sta razdrla prvo zaroko, poročila filmski igralec Ben Affleck ter pevka in filmska igralka Jennifer Lopez.
Foto: Twitter

Ta je poroko potrdila na svoji spletni strani in zapisala, da se je izkazalo, da je njuna ljubezen potrpežljiva. Podpisala se je kot Jennifer Lynn Affleck.

V Las Vegas sta poletela v soboto, se postavila v vrsto za poročno dovoljenje ter se nato včeraj poročila v znameniti kapelici A Little White Wedding Chapel.

52-letni Affleck in 49-letna Lopezova sta bila par ob prehodu v 21. stoletje in tabloidi so jima nadeli vzdevek Bennifer. Leta 2003 sta skupaj nastopila v filmski polomiji Gigli. Poroka, načrtovana za leto 2003, je bila preložena, leta 2004 pa sta sporočila, da sta se razšla.

vb/rp/vb
© STA, 2022