Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Trije vozniki na avtocesti z več kot 200 kilometri na uro

Celje/Maribor, 1. julija - Policisti so včeraj na avtocesti pri Celju v smeri proti Mariboru ustavili madžarskega voznika, ki je z osebnim avtomobilom vozil s hitrostjo 226 kilometrov na uro. Na podravski avtocesti pa so ustavili državljana Slovenije pri vožnji 205 kilometrov in državljana Avstrije pri vožnji 200 kilometrov na uro.

Maribor.
Policisti so v četrtek na avtocesti pri Celju v smeri proti Mariboru ustavili madžarskega voznika, ki je z osebnim avtomobilom vozil s hitrostjo 226 kilometrov na uro.
Foto: PU Maribor

Madžarski voznik je z osebnim avtom znamke Ferrari ves čas, ko sta policista specializirane enote avtocestne policije Celje vozila za njim, vozil po prehitevalnem pasu. Zaradi prekrškov sta mu policista na kraju izrekla globo v višini 675 evrov in devet kazenskih točk, so sporočili s Policijske uprave Celje.

Policisti specializirane enote mariborske avtocestne policije pa so 34-letnega državljana Avstrije in 57-letnega državljana Slovenije oglobili s 1200 evri in devetimi kazenskimi točkami, so zapisali na Policijski upravi Maribor.

pse/sag
© STA, 2022