Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Na gorenjski avtocesti pri Kranju odstranili posledice prometne nesreče

Kranj, 13. maja - Na gorenjski avtocesti so odstranili posledice prometne nesreče med priključkoma Kranj vzhod in Kranj zahod proti Jesenicam. V trčenju kombiniranega in tovornega vozila je bil lažje poškodovan voznik kombija. Sledil je nalet treh osebnih vozil, v katerem sta bili lažje poškodovani dve osebi, težje pa ena, so sporočili iz PU Kranj.

S Policijske uprave Kranj (PU) so sporočili, da v prvi nezgodi ne gre za hujšo nesrečo. Voznik kombiniranega vozila je okoli 12.05 trčil v tovorno vozilo pred seboj. Pri tem se je lažje poškodoval.

Ob 12.30 so policisti na istem kraju obravnavali še nalet treh osebnih avtomobilov. Okoliščine kažejo, da je povzročitelj nesreče vozil z neprilagojeno hitrostjo in s tem povzročil trčenje z dvema avtomobiloma pred seboj. Dva udeleženca te nesreče sta lažje poškodovana, ena udeleženka pa huje.

Policisti pozivajo k varni in odgovorni udeležbi v prometu. Ob nesreči in zastoju morajo udeleženci brez izjem ustvariti reševalni pas in pustiti sredinski del prost, so dodali.

lte/apo/sag
© STA, 2022