Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Lani priredili precej manj medu

Ljubljana, 14. maja - V Sloveniji so lani v primerjavi s predlani priredili manj perutninskega mesa in medu ter več govejega, prašičjega, ovčjega in kozjega mesa ter mleka in kokošjih jajc. Najbolj se je zmanjšal pridelek medu, ki je upadel za skoraj 85 odstotkov, povečala pa prireja prašičev, in sicer za 7,6 odstotka, je ugotovil statistični urad.

Lukovica.
Slovenski med.
Foto: Nebojša Tejić/STA
Arhiv STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 2.298 znakov (brez presledkov) oziroma 480 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

bdo/zc
© STA, 2022