Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Gorenjska avtocesta zaradi prometne nesreče zaprta med priključkoma Kranj vzhod in Kranj zahod proti Jesenicam

Kranj, 13. maja - Gorenjska avtocesta je zaradi prometne nesreče zaprta med priključkoma Kranj vzhod in Kranj zahod proti Jesenicam, zaprt je tudi uvoz Kranj vzhod proti Jesenicam. Na avtocesti je nastal zastoj, ti pa nastajajo tudi na obvoznih cestah. Obvoz za osebna vozila je možen skozi Kranj, poroča Prometno-informacijski center za državne ceste.

Obvoz je možen tudi po cesti Ljubljana-Medvode-Kranj zahod.

S Policijske uprave Kranj so sporočili, da ne gre za hujšo nesrečo, udeleženi pa sta bili dve vozili. Približno pol ure po prvi nesreči pa se je na istem odseku gorenjske avtoceste zgodila še ena, v kateri so bila udeležena tri vozila.

Udeleženci obeh nesreč so poškodovani, sumijo, da je en udeleženec druge nesreče huje poškodovan. Podatkov, da bi bil kateri od udeležencev življenjsko ogrožen, ni. Obe nesreči policisti še obravnavajo, so naknadno sporočili s policije.

Promet na izvozu Kranj vzhod je preusmerjen z avtoceste na vzporedne ceste. Policija sporoča, da bodo vozilom v zastoju takoj, ko bodo reševalci zaključili nujno delo na kraju nesreče, omogočili vožnjo.

npe/apo/tz/apo
© STA, 2022