Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Pilot toplozračnega balona osumljen ogrožanja posebnih vrst javnega prometa

Beltinci, 11. maja - Pilota toplozračnega balona bodo zaradi včerajšnje nesreče toplozračnega balona v Beltincih policisti ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja ogrožanje posebnih vrst javnega prometa. Ranjenih v nesreči ni bilo, po nestrokovni oceni pa je nastalo za približno 11.000 evrov škode, so dodatno pojasnili na Policijski upravi murska Sobota. Podrobnostih dogodka preiskuje več pristojnih služb.

Beltinci.
Prizorišče torkove nesreče toplozračnega balona Beltincih, ki naj bi ga med letenjem zaneslo v električne kable. V balonu so bili trije ljudje, ki v dogodku niso bili poškodovani.
Foto: Marjan Maučec/STA

Policisti so obvestilo, da se je v Beltincih zgodila nesreča s toplozračnim balonom, ki naj bi ga med letenjem zaneslo v električne kable, dobili ob 18.20. V balonu so bili trije ljudje, po navedbah domačinov pa naj bi se balon, menda zaradi vetra, naenkrat na hitro spustil in zadel ob električno napeljavo, pri čemer se je poškodoval. Ob nesreči je pretrgal električni vod, zato je bil del Beltincev in Gančanov začasno brez elektrike.

apo/mma/apo
© STA, 2022