Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

V Pariz tudi s prevoznikom Transavia France

Brnik, 14. aprila - Na ljubljanskem letališču je danes popoldne pristalo prvo letalo francoskega prevoznika Transavia France, ki bo odslej slovensko in francosko prestolnico povezoval dvakrat tedensko - ob četrtkih in nedeljah.

Ljubljana, Brnik.
Na ljubljanskem letališču je danes popoldne pristalo prvo letalo francoskega prevoznika Transavia France, ki bo odslej slovensko in francosko prestolnico povezoval dvakrat tedensko. Nizkocenovni prevoznik je tako dopolnil obstoječo ponudbo letov med Ljubljano in Parizom.
Foto: STA

Nizkocenovni prevoznik je tako dopolnil obstoječo ponudbo letov med Ljubljano in Parizom, kjer že dobro leto leti tudi Air France.

S Transavio France se je število prevoznikov, ki imajo vzpostavljene povezave s Slovenijo, povečalo na 15, vodja letaliških storitev pri družbi Fraport Slovenija Janez Krašnja pa je spomnil še na veliko število čarterskih letov, ki jih je mogoče pričakovati to poletje.

Krašnja opaža, da se število tujih turistov na ljubljanskem letališču povečuje, Slovenija kot turistična destinacija pa spet pridobiva na pomenu. Lani so našteli 420.000 potnikov, letos naj bi se ta številka vsaj podvojila.

bg/mg
© STA, 2022