Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Na Škofjeloškem projekt za večjo uporabo lokalne hrane v javnih ustanovah

Visoko, 17. februarja - Na Škofjeloškem želijo povečati uporabo lokalnih prehranskih sestavin v javnih ustanovah. Zato so se lotili projekta Jem lokalno, jem boljše, v okviru katerega so danes na Visokem predstavili jedi, ki jih je pripravil kuharski mojster Uroš Štefelin in ki jih predlagajo za uvrstitev na jedilnike javnih ustanov.

Izlake, OŠ Ivana Kavčiča.
Predsednik republike Borut Pahor se je pridružil učencem OŠ Ivana Kavčiča Izlake, kjer so pripravili zajtrk brez plastike.
Foto: Bor Slana/STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 2.895 znakov (brez presledkov) oziroma 476 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

tzu/mg
© STA, 2022