Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Policija očividce sobotne prometne nesreče v Velenju prosi za informacije

Ljubljana, 7. februarja - Celjska policija poziva očividce prometne nesreče, ki se je okoli 17.30 zgodila v soboto v Velenju na Konovski cesti, naj na policijo podajo morebitne informacije. Voznik osebnega vozila, ki je zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v nasproti vozečega voznika, je po trčenju namreč pobegnil.

Neznani voznik osebnega vozila audi A4, bele barve, karavan izvedbe in celjskih registrskih oznak, ki je vozil iz smeri Ulice Dušana Kvedra proti Šenbriški cesti, je zapeljal na nasprotno smerno vozišče ter z levim bočnim delom vozila trčil v osebno vozilo voznika, ki je pripeljal nasproti, so sporočili s Policijske uprave Celje.

Povzročitelja prometne nesreče policisti pozivajo, da se zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče oglasi na Policijsko postajo Velenje.

Hkrati prosijo morebitne očividce prometne nesreče oziroma vse, ki o nesreči karkoli vedo ali pa so morda opazili opisano vozilo, poškodovano po levem bočnem delu, da informacije sporočijo telefonsko številko 113.

lem/sag
© STA, 2022