Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Voznik trčil v dve vozili, na istem mestu voznica trčila v uslužbenca Darsa

Šenčur, 24. decembra - Na avtocesti pri Šenčurju je voznik včeraj zaradi neprilagojene hitrosti povzročil trčenje z dvema drugima voziloma. Povzročitelj in en udeleženec sta ostala na kraju nesreče, tretji pa je odpeljal naprej. Na kraju nesreče so postavili delovno zaporo, v njej pa je voznica zaradi neprevidnosti trčila v uslužbenca Darsa, so sporočili s Policijske uprave Kranj.

Šenčur.
Na avtocesti pri Šenčurju je voznik zaradi neprilagojene hitrosti povzročil trčenje z dvema drugima voziloma. Povzročitelj in en udeleženec sta ostala na kraju nesreče, tretji pa je odpeljal naprej. Na kraju nesreče so postavili delovno zaporo, v njej pa je voznica zaradi neprevidnosti trčila v uslužbenca Darsa.
Foto: PU Kranj

Voznica je uslužbenca Darsa lažje poškodovala.

Tretjega udeleženca prve nesreče pa so ustavili po nekaj kilometrih, ob tem je povedal, da ni vedel, da je vanj kdo trčil, čeprav je bilo vozilo močno poškodovano. Vozil je pod vplivom alkohola.

Proti vsem povzročiteljem nesreč potekajo prekrškovni postopki.

Policija ob tem poziva k previdnosti v prometu. Poudarjajo, da pri vožnji ni prostora za alkohol, droge, nepremišljenost in objestnost.

apo/npe/apo
© STA, 2021