Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

V Izoli zamenjali umetno travo na pomožnih nogometnih igriščih

Izola, 13. decembra - Občina Izola je danes v uporabo predala pomožni nogometni igrišči ob mestnem stadionu, na katerih so zamenjali umetno travo. Vrednost investicije je znašala 271.500 evrov, občina je projekt financirala iz lastnih proračunskih sredstev.

Izola.
Občina Izola je v uporabo predala pomožni nogometni igrišči ob mestnem stadionu, na katerih so zamenjali umetno travo. Vrednost investicije je znašala 271.500 evrov, z njo pa bodo uporabnikom nudili dobre pogoje za vadbo.
Foto: Občina Izola

Celotna površina pomožnih nogometnih igrišč znaša približno 6300 kvadratnih metrov. Po navedbah občine je projekt vključeval zamenjavo obrabljene umetne trave z novo, vključno s polnilom in izdelanimi linijami za nogomet, postavitev golov in mrež. Novo umetno travo so namestili po vsej površini igrišča, tudi zunaj območja igralne površine.

Po besedah župana Danila Markočiča bosta igrišči nudili uporabnikom dobre pogoje za vadbo. Predsednik Mladinskega nogometnega kluba Izola Damir Skomina pa je dodal, da je njihov namen privabiti otroke na igrišča in jih umakniti z ulic.

miv/apo
© STA, 2021