Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

TV Slovenija in ZPMS začenjata teden predpraznične dobrodelnosti

Ljubljana, 12. decembra - Na Televiziji Slovenija jutri skupaj z Zvezo prijateljev mladine Slovenije začenjajo teden predpraznične dobrodelnosti. V sklopu kampanje Eno srce bodo zbirali sredstva in z njimi otrokom in družinam v stiski polepšali praznike. V projektu združujejo programe Sapramiškin sklad, Adin štipendijski sklad in Pomoč družinam.

Ljubljana.
Na Televiziji Slovenija skupaj z Zvezo prijateljev mladine Slovenije (ZPMS) začenjajo teden predpraznične dobrodelnosti. V sklopu kampanje Eno srce bodo zbirali sredstva in z njimi otrokom in družinam v stiski polepšali praznike.
Foto: TV Slovenija

Kot so izpostavili, k projektu vabijo posameznike in podjetja, da po svojih zmožnostih pomagajo z donacijami prek SMS-sporočil na številko 1919 ali z nakazili na transakcijski račun Zveze prijateljev mladine Slovenije. Ob tem je generalna sekretarka društva Breda Krašna povedala, da bodo z darili pričarali nasmehe otrokom iz ranljivih okolij, s plačilom položnic omilili stisko družinam ali omogočili fizioterapije otrokom s posebnimi potrebami.

Sredstva bodo zbirali do 20. decembra.

maa/mo
© STA, 2021