Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Razmere na slovenskih cestah ob 16. uri

Ljubljana, 23. oktobra - Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je na podravski avtocesti med Zaklom in mejnim prehodom Gruškovje v smeri proti Hrvaški nastal tri kilometre dolg zastoj.

Zaradi burje je na vipavski hitri cesti med Nanosom in Ajdovščino v obe smeri prepovedan promet za počitniške prikolice, hladilnike in vozila s ponjavami do osem ton (1. stopnja).

Zaradi razlitja goriva je promet na gorenjski avtocesti oviran med Lescami in Radovljico v smeri proti Ljubljani.

Na štajerski avtocesti med Slovenskimi Konjicami in Slovensko Bistrico v smeri proti Mariboru je zaradi okvare vozila zaprt počasni pas.

Vozniki osebnih vozil na mejnih prehodih Jelšane in Obrežje čakajo za izstop iz države do pol ure, na Gruškovju do dve uri in na Dobovcu do eno uro. Na Gruškovju pa za vstop do eno uro. Vozniki tovornih vozil čakajo za izstop na Gruškovju do eno uro.

Predvidoma v nedeljo po 9. uri bo zaradi izvedbe talnih označb zaprt priključek Brdo na ljubljanski zahodni obvoznici.

Na štajerski avtocesti bo do nedelje, 24. oktobra, do 14. ure, popolna zapora krožišča Pesnica.

Cesta Begunje-Tržič bo pri Slatni zaprta v nedeljo, 24. oktobra, med 7. in 17. uro.

Na primorski avtocesti Kastelec so v obe smeri zaprti priključki. Na relaciji Gabrk-Fernetiči pa je zaprt uvoz Sežana v smeri proti Ljubljani.
Zaprta tudi priključek Vučja vas na pomurski avtocesti iz smeri Maribora proti Lendavi in izvoz Obrežje na dolenjski avtocesti iz smeri Ljubljana.

V nedeljo bodo od 8. do 16. ure v Ljubljani zaradi prireditve Ljubljanski maraton na severni obvoznici zaprti priključki izvoz Bežigrad (Dunajska cesta) iz obeh smeri ter izvoz Dravlje/Šiška (Vodnikova cesta) iz smeri Kosez.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si

kld/kld
© STA, 2021