Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Razmere na slovenskih cestah ob 12. uri

Ljubljana, 23. oktobra - Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je na štajerski avtocesti med Slovensko Bistrico jug in Slovenskimi Konjicami v smeri proti Ljubljani nastal tri kilometre dolg zastoj, na štajerski avtocesti med Lukovico in Blagovico proti Mariboru pa je dolg dva kilometra.

Predmet ovira promet na štajerski avtocesti pred Šempetrom v smeri proti Mariboru.

Vozniki osebnih vozil na mejnih prehodih Jelšane, Metlika in Obrežje čakajo za izstop iz države do pol ure, na Gruškovju pa do dve uri. Na Starodu in Gruškovju za vstop ravno tako do pol ure. Vozniki tovornih vozil pa za izstop na Gruškovju čakajo do eno uro.

Predvidoma v nedeljo po 9. uri bo zaradi izvedbe talnih označb zaprt priključek Brdo na ljubljanski zahodni obvoznici.

Na štajerski avtocesti bo do nedelje, 24. oktobra do 14. ure, popolna zapora krožišča Pesnica.

Cesta Begunje-Tržič bo pri Slatni zaprta v nedeljo, 24. oktobra, med 7. in 17. uro.

Na primorski avtocesti Kastelec so v obe smeri zaprti priključki. Na relaciji Gabrk-Fernetiči pa je zaprt uvoz Sežana v smeri proti Ljubljani.
Zaprta tudi priključek Vučja vas na pomurski avtocesti iz smeri Maribora proti Lendavi in izvoz Obrežje na dolenjski avtocesti iz smeri Ljubljana.

V nedeljo bodo od 8. do 16. ure v Ljubljani zaradi prireditve Ljubljanski maraton na severni obvoznici zaprti priključki izvoz Bežigrad (Dunajska cesta) iz obeh smeri ter izvoz Dravlje/Šiška (Vodnikova cesta) iz smeri Kosez.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si

kld/kld
© STA, 2021