Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Razmere na slovenskih cestah ob 7. uri

Ljubljana, 21. oktobra - Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste zaradi prometne nesreče na dolenjski avtocesti med počivališčem Zaloke in Smednikom proti Ljubljani promet poteka samo po odstavnem pasu. Po dostopnih informacijah na mejnih prehodih trenutno ni daljšega čakanja pri prestopu meje.

Zaradi predmeta na vozišču je oviran promet na štajerski avtocesti pred Blagovico proti Ljubljani. Na cesti Bled-Bohinj pri Soteski podrto drevo ovira promet.

Promet je zaradi jutranje prometne konice povečan na cestah, ki vodijo v mestna središča ter na mestnih obvoznicah. Ponekod po Sloveniji piha močan veter.

Primorska avtocesta bo v noči na petek, od 21. ure do 5. ure zjutraj, zaprta med razcepom Srmin in priključkom Kozina proti Ljubljani. Obvoz bo možen po vzporedni regionalni cesti Dekani-Črni Kal-Kozina.

Od sobote od 5. ure zjutraj do nedelje do 14. ure bo na štajerski avtocesti zaradi del popolna zapora krožišča Pesnica.

V soboto in nedeljo bo med 7. in 17. uro zaradi del zaprta cesta Begunje-Tržič pri Slatni.

Zaradi del je na primorski avtocesti zaprt priključek Kastelec v obe smeri, na pomurski avtocesti je zaprt priključek Vučja vas iz smeri Maribora proti Lendavi, na dolenjski avtocesti pa priključek Obrežje/Mokrice iz smeri Ljubljane proti Hrvaški.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si

mva/mva
© STA, 2021