Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Razmere na slovenskih cestah ob 12. uri

Ljubljana, 16. oktobra - Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je na primorski avtocesti pred Postojno proti Kopru zaradi del približno osem kilometrov dolg zastoj. Čas potovanja se podaljša za približno 45 minut. Obvoz je možen po regionalni cesti med Uncem in Razdrtim.

Posledice nesreče na primorski avtocesti so odstranjene, pred Brezovico proti Ljubljani ostaja zastoj, dolg približno šest kilometrov. Čas potovanja se podaljša za približno 30 minut. Obvoz je možen po regionalni cesti Vrhnika - Brezovica.

Na mejnem prehodu Gruškovje osebna vozila pri izstopu iz države čakajo pol ure, na mejnem prehodu Obrežje pa je polurna čakalna doba ob izstopu iz Slovenije za avtobuse.

Na vipavski hitri cesti zaradi burje prve stopnje velja prepoved za počitniške prikolice, hladilnike ter vozila s ponjavami do osmih ton.

Na primorski avtocesti bo do 14. ure promet med Vrhniko in Brezovico proti Ljubljani potekal po enem pasu, med Postojno in Razdrtim pa do 15. ure po enem pasu v obe smeri. Možni so zastoji.

Štajerska avtocesta bo v noči na torek med 21. in 5. uro zaprta na odseku Blagovica in Vransko proti Mariboru, v noči na sredo med 21. in 5. uro pa proti Ljubljani. Obvoz bo urejen po vzporedni regionalni cesti.

Na primorski avtocesti so zaradi del zaprti priključki Sežana vzhod proti Ljubljani ter Kastelec v obe smeri.

Na pomurski avtocesti je zaradi del zaprt priključek Vučja vas iz smeri Maribora proti Lendavi.

Na dolenjski avtocesti je zaradi del iz smeri Ljubljane proti Hrvaški zaprt priključek Obrežje, Mokrice.

Cesta Preddvor - Jezersko je v Preddvoru zaprta do nedelje do 22. ure. Obvoza ni.

Cesta Begunje - Tržič bo pri Slatni bo zaprta do 17. ure.

Regionalna cesta Kamnik - Vransko bo zaprta na odseku Šmartno - Laze do 18. oktobra, med 8. in 16. uro.

Danes bo zaradi snemanja vozišča promet upočasnjen na več odsekih na primorski avtocesti ter na ljubljanski obvoznici. Vmes bodo tudi zapirali priključke.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si

aos/aos
© STA, 2021