Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Razmere na slovenskih cestah ob 19. uri

Ljubljana, 15. oktobra - Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je na pomurski avtocesti pred Lenartom proti Lendavi povožena žival.

Zastoj je nastal na koncu izolske obvoznice proti Portorožu. Potovalni čas se podaljša za približno 15 minut.

Vozniki osebnih vozil morajo pri izstopu iz države na mejnih prehodih Jelšane, Obrežje in Petišovci čakati približno 30 minut, na mejnem prehodu Metlika pa do ene ure. Za vstop v državo morajo na mejnem prehodu Gruškovje čakati ravno tako eno uro. Tovorna vozila pa na mejnem prehodu Gruškovje za vstop v državo čakajo eno uro, pri izstopu iz države pa do 30 minut.

Na primorski avtocesti bo v soboto, 16. 10., promet potekal po enem pasu, med Vrhniko in Brezovico proti Ljubljani, med 7. in 14. uro; med Postojno in Razdrtim v obe smeri, med 8. in 15. uro. Možni so zastoji.

Štajerska avtocesta bo zaprta na odseku Blagovica in Vransko proti Mariboru, v noči na torek, 19. 10., med 21. in 5. uro ter proti Ljubljani, v noči na sredo, 20. 10, med 21. in 5. uro. Obvoz bo urejen po vzporedni regionalni cesti.

Na primorski avtocesti so zaradi del zaprti priključki Sežana vzhod proti Ljubljani in Kastelec v obe smeri.

Na pomurski avtocesti je zaprt priključek Vučja vas iz smeri Maribora proti Lendavi.

Na dolenjski avtocesti iz smeri Ljubljane proti Hrvaški zaprt priključek Obrežje, Mokrice.

Cesta Preddvor-Jezersko bo v Preddvoru zaprta od sobote, 16. 10., od 5. ure do nedelje, 17. 10., do 22. ure. Obvoza ne bo.

Cesta Begunje-Tržič bo pri Slatni zaprta v soboto, 16. 10. 2021, od 7. do 17. ure.

Regionalna cesta Kamnik-Vransko bo zaprta na odseku Šmartno-Laze do 18. oktobra, med 8. in 16. uro.

V soboto, bo zaradi snemanja vozišča promet upočasnjen na več odsekih na primorski avtocesti ter na ljubljanski obvoznici. Vmes bodo zapirali tudi priključke.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si

stu/stu
© STA, 2021