Umetnost v izložbah po Mariboru

Maribor, 8. oktobra - Mednarodni festival računalniških umetnosti (MFRU), ki ga prireja Mladinski kulturni center (MKC) Maribor, je letos združil moči s platformo za sodobno raziskovalno umetnost konS in serijo performativnih gest Nagib. Predstavili se bodo skozi prizmo izložb po mestu in spletnih druženj, katerih osrednje vodilo je transhumanizem.

Maribor, Vetrinjski dvor.
Skupna novinarska konferenca, na kateri so predstavili program mednarodnega festivala računalniških umetnosti (MFRU) v sodelovanju s platformo za sodobno raziskovalno umetnost konS in serijo performativnih gest Nagib Izložba #2.
Foto: Andreja Seršen Dobaj/STA

Maribor, Vetrinjski dvor.
Serija v podhodu pod Titovo cesto, v okviru programa mednarodnega festivala računalniških umetnosti (MFRU) v sodelovanju s platformo za sodobno raziskovalno umetnost konS in serijo performativnih gest Nagib Izložba #2.
Foto: Andreja Seršen Dobaj/STA

Maribor, Vetrinjski dvor.
Razstava v izložbi na Gosposki ulici, v okviru programa mednarodnega festivala računalniških umetnosti (MFRU) v sodelovanju s platformo za sodobno raziskovalno umetnost konS in serijo performativnih gest Nagib Izložba #2.
Foto: Andreja Seršen Dobaj/STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 1.907 znakov (brez presledkov) oziroma 334 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

ase/av
© STA, 2021