Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Razmere na slovenskih cestah ob 12. uri

Ljubljana, 24. septembra - Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je na dolenjski avtocesti na pospeševalnem pasu uvoza Ivančna Gorica proti Ljubljani zaradi okvare vozila oviran promet. Na gorenjski avtocesti je zastoj, dolg en kilometer, med priključkom Brezje in predorom Ljubno, pred delovno zaporo proti Ljubljani.

Na mejnem prehodu Dragonja čakajo vozniki osebnih vozil pri vstopu v Slovenijo več kot dve uri, na Sečovljah eno uro, na Starodu pol ure, na Jelšanah pa čakajo pri vstopu eno uro, pri izstopu pa pol ure. Na Gruškovju čakajo vozniki tovornih vozil pri vstopu v Slovenijo eno uro.

Danes od 20. ure do ponedeljka do 5. ure bodo na severni ljubljanski obvoznici potekala dela med razcepoma Zadobrova in Koseze. Zaprt bo uvoz Bežigrad proti Kosezam ter vozni pas med priključkoma Bežigrad in Savlje proti Kosezam.

V soboto bodo med Nanosom in Senožečami na viaduktih Goli vrh in Bandera potekala nujna vzdrževalna dela. Dopoldan bo zaprt vozni pas proti Ljubljani, kasneje še proti Kopru.

Med priključkoma Senožeče in Divača potekajo pripravljalna dela za obnovo viadukta Gabrk. Promet poteka po dveh zoženih pasovih v obe smeri.

Na priključku Vrhnika je zaprt izvoz iz smeri Kopra, obvoz je preko priključka Logatec.

Med Gabrkom in Fernetiči sta zaprta izvoz in uvoz Sežana/zahod iz smeri Italije proti Gabrku.

Predvidoma do 29. septembra bo v Domžalah zaprta cesta Domžale-Kamnik med Karantansko in Kamniško cesto. Obvoz bo urejen.

Od 26. do predvidoma 30. septembra bo regionalna cesta Breg-Sevnica-Brestanica med Dolnjim Brezovim in Blanco zaradi del zaprta.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si

mva/mva
© STA, 2021