Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Razmere na slovenskih cestah ob 12. uri

Ljubljana, 23. septembra - Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste so zastoji, dolgi en kilometer in pol, na štajerski avtocesti pred predorom Jasovnik proti Ljubljani.

Na mejnem prehodu Gruškovje čakajo vozniki tovornih vozil pri vstopu v Slovenijo približno eno uro, na Dragonji čakajo vozniki osebnih vozil pri vstopu eno do dve uri, na Sečovljah približno eno uro, na Jelšanah in Starodu pa približno pol ure.

Danes ponoči bo med 20. in 5. uro na gorenjski avtocesti zaradi del promet skozi predor Karavanke urejen izmenično enosmerno.

Na ljubljanski obvoznici bodo potekala dela med razcepoma Zadobrova in Koseze od petka od 20. ure do ponedeljka do 5. ure. Občasne popolne zapore bodo na priključku Bežigrad.

V soboto bodo med Nanosom in Senožečami, na viaduktih Goli vrh in Bandera, nujna vzdrževalna dela. Dopoldan bo zaprt vozni pas proti Ljubljani, kasneje še proti Kopru.

Med priključkoma Senožeče in Divača potekajo pripravljalna dela za obnovo viadukta Gabrk. Promet poteka po dveh zoženih pasovih v obe smeri.

Na priključku Vrhnika je zaprt izvoz iz smeri Kopra, obvoz je preko priključka Logatec.

Med Gabrkom in Fernetiči sta zaprta izvoz in uvoz Sežana zahod iz smeri Italije proti Gabrku.

V Domžalah bo predvidoma do 29. septembra zaprta cesta Domžale-Kamnik med Karantansko in Kamniško cesto. Obvoz bo urejen.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si

mva/mva
© STA, 2021