Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Razmere na slovenskih cestah ob 16. uri

Ljubljana, 20. septembra - Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je v Dragomlju zaradi nesreče zaprta regionalna cesta Šentjakob-Domžale.

En kilometer dolg zastoj tovornih vozil je na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke.

En kilometer dolg zastoj je na štajerski avtocesti pred predorom Šentilj proti Avstriji.

Na mejnem prehodu Jelšane je za osebna vozila pri vstopu čakalna doba do pol ure.

Na mejnih prehodih Dobovec in Starod je za tovorna vozila pri vstopu čakalna doba do ene ure, na mejnem prehodu Gruškovje od ene do dve uri, na mejnem prehodu Obrežje pa eno uro in pol.

V nočeh na četrtek in petek, med 20. in 5. uro bodo na gorenjski avtocesti v predoru Karavanke potekala dela.

Med 21. in 29. septembrom bo v Domžalah na cesti Domžale-Kamnik, med Karantansko in Ljubljansko cesto popolna zapora. Obvoz bo po Ljubljanski in Rojski cesti.

V Ljubljani poteka obnova Celovške ceste. Dela bodo potekala v več fazah med severno obvoznico in predorom Šentvid, najprej proti Medvodam, zaprt bo en prometni pas. V času prometnih konic so možni zastoji.

Na primorski avtocesti je na priključku Vrhnika zaprt izvoz iz smeri Kopra, obvoz je preko priključka Logatec. Med Gabrkom in Fernetiči sta zaprta izvoz in uvoz Sežana zahod iz smeri Italije proti Gabrku.

Na odsekih Senožeče-Gabrk-Divača, v obeh smereh, bodo zaradi izvedbe novega sredinskega prehoda in pripravljalnih del na kasnejšo zaporo polovice avtoceste, zaprt en prometni pas.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si

la/la
© STA, 2021