Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Razmere na slovenskih cestah ob 12. uri

Ljubljana, 20. septembra - Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je zaradi prometne nesreče oviran promet na podravski avtocesti na razcepu Draženci iz smeri Slivnice proti Ptuju. Zastoj tovornih vozil, dolg en kilometer, je na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke proti Avstriji.

Na mejnem prehodu Gruškovje čakajo vozniki tovornih vozil pri vstopu v Slovenijo več kot dve uri, na Obrežju pa eno do dve uri. Na Jelšanah čakajo vozniki osebnih vozil pri vstopu v Slovenijo eno uro, pri izstopu pa pol ure. Na Dragonji in Sečovljah čakajo vozniki osebnih vozil pri vstopu v Slovenijo pol ure.

V Ljubljani poteka obnova Celovške ceste. Dela bodo potekala v več fazah med severno obvoznico in predorom Šentvid, najprej proti Medvodam, zaprt bo en prometni pas. V času prometnih konic so možni zastoji.

Na primorski avtocesti je na priključku Vrhnika zaprt izvoz iz smeri Kopra, obvoz je preko priključka Logatec. Med Gabrkom in Fernetiči sta zaprta izvoz in uvoz Sežana/zahod iz smeri Italije proti Gabrku.

V nočeh na četrtek in petek, med 20. in 5. uro bodo na gorenjski avtocesti v predoru Karavanke potekala dela. V času del bo promet potekal s čakanjem pred predorom predvidoma 30 minut.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si

mva/mva
© STA, 2021