Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Umrl igralec John Challis, znan iz serije Samo bedaki in konji

London, 20. septembra - Umrl je britanski igralec John Challis, ki je bil najbolj znan po vlogi prodajalca rabljenih avtomobilov Terranca Aubreya Boycea - Boycieja v humoristični seriji Samo bedaki in konji. Star je bil 79 let. Iz igralčevega družinskega kroga so sporočili, da je po dolgotrajni bitki z rakom mirno umrl v spanju. Dodali so, da bo vselej ljubljen kot Boycie ter da za seboj pušča izjemno zapuščino, ki bo še naprej osrečevala ljudi.

Srbija, Beograd.
Umrl je britanski igralec John Challis, ki je bil najbolj znan po vlogi prodajalca rabljenih avtomobilov Terranca Aubreya Boycea - Boycieja v humoristični seriji Samo bedaki in konji. Star je bil 79 let.
Foto: Tanjug/STA
Arhiv Tanjug/STA

Challis je v seriji Samo bedaki in konji, ki je bila na sporedu med letoma 1981 in 2003, igral ob Siru Davidu Jasonu in Nicholasu Lyndhurstu. Lik Boycieja, nekdanjega sošolca in tekmeca Del Boya, naj bi sprva nastopil zgolj v eni sceni, a se je nato lik razvijal skupaj s serijo.

Na koncu je bil Boycie celo tako popularen med gledalci, da mu je BBC po koncu serije Samo bedaki in konji posvetil svoj šov.

mce/tv
© STA, 2021