Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Razmere na slovenskih cestah ob 8. uri

Ljubljana, 19. septembra - Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste čakajo na mejnem prehodu Dragonja vozniki osebnih vozil pri vstopu v Slovenijo približno pol ure. Na ostalih mejnih prehodih trenutno ni daljšega čakanja pri prestopu meje.

Do 17. ure bodo zaradi triatlona na več cestah med Izolo in Kozino številne delne in popolne zapore. V tem času bosta na primorski avtocesti zaprta tudi priključka Bertoki in Črni Kal. V času popolnih zapor bo urejen obvoz.

Do 21. ure na slovenskih cestah veljal omejitev prometa za tovorna vozila z največjo dovoljeno maso nad sedem ton in pol.

V Ljubljani poteka obnova Celovške ceste. Dela bodo potekala v več fazah med severno obvoznico in predorom Šentvid, najprej proti Medvodam, zaprt bo en prometni pas. V času prometnih konic so možni zastoji.

Na primorski avtocesti je na priključku Vrhnika zaprt izvoz iz smeri Kopra, obvoz je preko priključka Logatec. Med Gabrkom in Fernetiči sta zaprta izvoz in uvoz Sežana zahod iz smeri Italije proti Gabrku.

Na dolenjski avtocesti je med Obrežjem in Drnovim promet urejen po polovici avtoceste dvosmerno.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si

mva/mva
© STA, 2021