Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Razmere na slovenskih cestah ob 7. uri

Ljubljana, 17. septembra - Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je zaradi prometne nesreče na vipavski hitri cesti zaprt vozni pas pred počivališčem Šempas proti Vrtojbi, na dolenjski avtocesti pa je zaradi nesreče zaprt prehitevalni pas pred predorom Mali Vrh ter med priključkoma Višnja Gora in Grosuplje/vzhod proti Ljubljani.

Na hitri cesti proti Kopru med Škofijami in razcepom Srmin je zaradi prometne nesreče oviran promet. Na pomurski avtocesti je zaradi pnevmatike vozišču med Dragučovo in Pernico proti Murski Soboti oviran promet.

Zaradi jutranje prometne konice je povečan in upočasnjen promet v smeri večjih mest. Po dostopnih informacijah na mejnih prehodih trenutno ni daljšega čakanja pri prestopu meje.

Predor Karavanke zaradi del na avstrijski strani predora občasno zapirajo proti Avstriji.

Na štajerski avtocesti je zaradi izrednega prevoza oviran in občasno upočasnjen promet na posameznih odsekih med Slovenskimi Konjicami in Šentiljem proti Avstriji.

V Ljubljani poteka obnova Celovške ceste. Dela bodo potekala v več fazah med severno obvoznico in predorom Šentvid, najprej proti Medvodam, zaprt bo en prometni pas. V času prometnih konic so možni zastoji.

Na primorski avtocesti sta na priključku Vrhnika zaprta uvoz proti Kopru ter izvoz iz smeri Kopra, obvoz je preko priključka Logatec. Med Gabrkom in Fernetiči sta zaprta izvoz in uvoz Sežana/zahod iz smeri Italije proti Gabrku.

Na dolenjski avtocesti je med Obrežjem in Drnovim promet urejen po polovici avtoceste dvosmerno.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si

mva/mva
© STA, 2021