Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Razmere na slovenskih cestah ob 16. uri

Ljubljana, 15. septembra - Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je na cesti Mengeš-Kamnik promet urejen izmenično enosmerno. Posledično nastaja zastoj.

Predor Karavanke občasno kratkotrajno zapirajo v obe smeri zaradi del na avstrijski strani.

Štiri kilometre dolg zastoj je nastal na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke proti Avstriji. Za Kranjsko Goro je možen izvoz Jesenice vzhod.

Zastoj dolg en kilometer in pol je tudi na gorenjski avtocesti pred delovno zaporo med Radovljico in Podtaborom proti Ljubljani.

Vozniki osebnih vozil morajo pri vstopu v državo na mejnih prehodih Gruškovje in Jelšane čakati do 30 minut. Med tem morajo tovorna vozila za vstop v državo na mejnem prehodu Gruškovje čakati dve uri, na prehodu Obrežje pa do ene ure.

V Ljubljani poteka obnova Celovške ceste. Dela bodo potekala v več fazah med severno obvoznico in predorom Šentvid, najprej proti Medvodam. Zaprt bo en prometni pas. V času prometnih konic so možni zastoji.

Na primorski avtocesti sta na priključku Vrhnika zaprta uvoz proti Kopru ter izvoz iz smeri Kopra, obvoz je preko priključka Logatec. Med Gabrkom in Fernetiči sta zaprta izvoz in uvoz Sežana zahod iz smeri Italije proti Gabrku.

Na dolenjski avtocesti med Obrežjem in Drnovim je promet urejen po polovici avtoceste dvosmerno.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si

stu/stu
© STA, 2021