Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Razmere na slovenskih cestah ob 19. uri

Ljubljana, 9. septembra - Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je zaradi prometne nesreče na glavni cesti Ptuj-Ormož, na Ptuju na Ormoški cesti, promet urejen izmenično enosmerno.

Zaradi okvare avtobusa je zaprta cesta čez prelaz Vršič.

Na gorenjski avtocesti je pred predorom Karavanke proti Avstriji zastoj dolg okoli štiri kilometre. Proti Kranjski Gori je možen izvoz Jesenice/vzhod, Lipce.

Na primorski avtocesti je med Postojno in Brezovico proti Ljubljani upočasnjen promet z občasnimi zastoji na posameznih odsekih. Potovalni čas se podaljša za približno 15 minut. Zastoj je tudi na regionalni cesti pred Vrhniko in pred Brezovico.

Predor Ljubelj občasno zapirajo proti Avstriji.

Na mejnem prehodu Gruškovje čakajo osebna vozila pri vstopu v Slovenijo eno do dve uri, pri izstopu do 30 minut, tovorna vozila čakajo pri vstopu uro in pol. Na mejnem prehodu Jelšane čakajo osebna vozila pri izstopu do 30 minut. Na mejnem prehodu Obrežje čakajo pri vstopu osebna vozila do eno uro, tovorna vozila pa do 30 minut.

Na primorski avtocesti sta na priključku Vrhnika zaradi del zaprta uvoz proti Kopru ter izvoz iz smeri Kopra, obvoz je preko priključka Logatec. Med Gabrkom in Fernetiči sta zaprta uvoz Sežana/zahod proti Gabrku in uvoz Sežana/vzhod proti Italiji.

Na dolenjski avtocesti je med Obrežjem in Drnovim promet urejen po polovici avtoceste dvosmerno.

Do konca septembra do zaradi del zaprta cesta Dobruška vas-Šentjernej, med Dobruško vasjo in Dobravo pri Škocjanu.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si

tep/tep
© STA, 2021