Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Razmere na slovenskih cestah ob 12. uri

Ljubljana, 9. septembra - Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je pred predorom Karavanke proti Avstriji en kilometer dolg zastoj.

En kilometer in pol dolg zastoj je na cestah Lucija-Valeta ter Padna-Dragonja pred delovno zaporo.

Na štajerski avtocesti med Trojanami in Žalcem barvajo proti Mariboru barvajo talne označbe. Promet je oviran, občasno nastajajo krajši zastoji.

Na dolenjski avtocesti je med Višnjo Goro in Grosupljim proti Ljubljani promet oviran zaradi predmeta na vozišču.

Na mejnih prehodih Sočerga, Sečovlje in Gruškovje je za osebna vozila pri vstopu čakalna doba do pol ure, na mejnem prehodu Jelšane do ene ure in od ene do dve uri na mejnem prehodu Dragonja.

Na mejnem prehodu Gruškovje je za osebna osebna vozila polurna čakalna doba tudi pri izstopu.

Na mejnem prehodu je za tovorna vozila pri vstopu čakalna doba eno uro.

Na primorski avtocesti sta na priključku Vrhnika zaprta uvoz proti Kopru ter izvoz iz smeri Kopra, obvoz je preko priključka Logatec. Med Gabrkom in Fernetiči sta zaprta uvoz Sežana zahod proti Gabrku in uvoz Sežana vzhod proti Italiji.

Na dolenjski avtocesti je med Obrežjem in Drnovim promet urejen po polovici avtoceste dvosmerno. Vsi priključki so ponovno odprti.

Danes in v petek bo vsak dan med 7. in 19. uro zaprta cesta Grm-Bič, v Radohovi vasi.

Do konca septembra bo med Dobruško vasjo in Dobravo pri Škocjanu zaprta cesta Dobruška vas-Šentjernej.

Do 22. decembra bo v Oplotnici na Konjiški cesti zaradi gradnje nadomestnega mostu zaprta cesta Slovenske Konjice- Oplotnica. Obvoz za osebna, intervencijska in tovorna vozila do sedem ton in pol po lokalnih cestah, za težja vozila pa preko Slovenskih Konjic.

Cesta Sodražica-Hrib bo pri Hribu-Loškem Potoku zaprta do konca decembra zaradi rekonstrukcije ceste. Obvoz za osebna vozila po lokalnih cestah skozi Mali Log in Retje, za tovorna vozila pa preko Sodražice.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si

la/la
© STA, 2021