Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Razmere na slovenskih cestah ob 7. uri

Ljubljana, 9. septembra - Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je zastoj na cesti Pijava Gorica-Škofljica.

Na štajerski avtocesti je na izvozu na počivališče Lukovica proti Ljubljani oviran promet zaradi parkiranih tovornih vozil.

Na mejnem prehodu Obrežje je za tovorna vozila pri vstopu čakalna doba do ene ure, na mejnem prehodu Gruškovje pa približno pol ure.

Na primorski avtocesti sta na priključku Vrhnika zaprta uvoz proti Kopru ter izvoz iz smeri Kopra, obvoz je preko priključka Logatec. Med Gabrkom in Fernetiči sta zaprta uvoz Sežana zahod proti Gabrku in uvoz Sežana vzhod proti Italiji.

Na dolenjski avtocesti je med Obrežjem in Drnovim promet urejen po polovici avtoceste dvosmerno. Vsi priključki so ponovno odprti.

Danes in v petek bo vsak dan med 7. in 19. uro zaprta cesta Grm-Bič, v Radohovi vasi.

Do konca septembra bo med Dobruško vasjo in Dobravo pri Škocjanu zaprta cesta Dobruška vas-Šentjernej.

Do 22. decembra bo v Oplotnici na Konjiški cesti zaradi gradnje nadomestnega mostu zaprta cesta Slovenske Konjice- Oplotnica. Obvoz za osebna, intervencijska in tovorna vozila do sedem ton in pol po lokalnih cestah, za težja vozila pa preko Slovenskih Konjic.

Cesta Sodražica-Hrib bo pri Hribu-Loškem Potoku zaprta do konca decembra zaradi rekonstrukcije ceste. Obvoz za osebna vozila po lokalnih cestah skozi Mali Log in Retje, za tovorna vozila pa preko Sodražice.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si

la/la
© STA, 2021