Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Razmere na slovenskih cestah ob 19. uri

Ljubljana, 8. septembra - Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke proti Avstriji zastoj dolg okoli šest kilometrov. Za Kranjsko Goro je možen izvoz Jesenice/vzhod.

Na vipavski hitri cesti je v predoru Podnanos proti Razdrtemu zaradi okvare vozila zaprt vozni pas, na primorski avtocesti pa je pred Senožečami proti Ljubljani zaprt počasni pas.

Na mejnem prehodu Jelšane čakajo osebna vozila pri vstopu v Slovenijo do 30 minut. Tovorna vozila čakajo pri vstopu na mejnem prehodu Gruškovje več kot dve uri, na Obrežju pa eno do dve uri.

Na primorski avtocesti sta na priključku Vrhnika zaradi del zaprta uvoz proti Kopru ter izvoz iz smeri Kopra, obvoz je preko priključka Logatec. Med Gabrkom in Fernetiči sta zaprta uvoz Sežana/zahod proti Gabrku in uvoz Sežana/vzhod proti Italiji.

Na dolenjski avtocesti je med Obrežjem in Drnovim promet urejen po polovici avtoceste dvosmerno. Vsi priključki so ponovno odprti.

Danes in v četrtek bo vsak dan med 7. in 19. uro zaprta cesta Grm-Bič, v Radohovi vasi.

Do konca septembra bo zaprta cesta Dobruška vas-Šentjernej, med Dobruško vasjo in Dobravo pri Škocjanu.

Do 22. decembra bo zaradi gradnje nadomestnega mostu zaprta cesta Slovenske Konjice-Oplotnica, na Konjiški cesti v Oplotnici. Obvoz za osebna, intervencijska in tovorna vozila do sedem ton in pol bo po lokalnih cestah, za težja vozila pa preko Slovenskih Konjic.

Cesta Sodražica-Hrib bo pri Hribu-Loškem Potoku zaprta do konca decembra zaradi rekonstrukcije ceste. Obvoz za osebna vozila bo po lokalnih cestah skozi Mali Log in Retje, za tovorna vozila pa preko Sodražice.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si

tep/tep
© STA, 2021