Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Na Gorenjskem promovirajo več zdrave ribje prehrane

Brnik, 8. septembra - Gorenjci pojedo premalo rib, zato so se na regionalni razvojni agenciji pred dvema letoma skupaj s partnerji lotili projekta Gorenjske ribe, katerega namen je pospešeno uvajanje lokalno pridelanih rib v prehrano. Ob zaključku projekta so danes na Dvoru Jezeršek na Brniku pripravili še promocijski dogodek Od bistre vode do krožnika.

Brnik, Dvor Jezersko.
Zaključna konferenca v okviru projekta Gorenjske ribe.
Foto: Tinkara Zupan/STA

Brnik, Dvor Jezersko.
Zaključna konferenca v okviru projekta Gorenjske ribe.
Jedi, pripravljene iz gorenjskih rib.
Foto: Tinkara Zupan/STA

Brnik, Dvor Jezersko.
Zaključna konferenca v okviru projekta Gorenjske ribe.
Jedi, pripravljene iz gorenjskih rib.
Foto: Tinkara Zupan/STA

Brnik, Dvor Jezersko.
Zaključna konferenca v okviru projekta Gorenjske ribe.
Jedi, pripravljene iz gorenjskih rib.
Foto: Tinkara Zupan/STA

Brnik, Dvor Jezersko.
Zaključna konferenca v okviru projekta Gorenjske ribe.
Jedi, pripravljene iz gorenjskih rib.
Foto: Tinkara Zupan/STA

Brnik, Dvor Jezersko.
Zaključna konferenca v okviru projekta Gorenjske ribe.
Kuharski mojster Luka Jezeršek pripravlja jedi iz gorenjskih rib.
Foto: Tinkara Zupan/STA

Brnik, Dvor Jezersko.
Zaključna konferenca v okviru projekta Gorenjske ribe.
Kuharski mojster Luka Jezeršek pripravlja jedi iz gorenjskih rib.
Foto: Tinkara Zupan/STA

Brnik, Dvor Jezersko.
Zaključna konferenca v okviru projekta Gorenjske ribe.
Kuharski mojster Luka Jezeršek pripravlja jedi iz gorenjskih rib.
Foto: Tinkara Zupan/STA

Brnik, Dvor Jezersko.
Zaključna konferenca v okviru projekta Gorenjske ribe.
Kuharski mojster Luka Jezeršek pripravlja jedi iz gorenjskih rib.
Foto: Tinkara Zupan/STA

Brnik, Dvor Jezersko.
Zaključna konferenca v okviru projekta Gorenjske ribe.
Kuharski mojster Luka Jezeršek pripravlja jedi iz gorenjskih rib.
Foto: Tinkara Zupan/STA

Brnik, Dvor Jezersko.
Zaključna konferenca v okviru projekta Gorenjske ribe.
Jedi iz gorenjskih rib.
Foto: Tinkara Zupan/STA

Brnik, Dvor Jezersko.
Zaključna konferenca v okviru projekta Gorenjske ribe.
Jedi iz gorenjskih rib.
Foto: Tinkara Zupan/STA

Brnik, Dvor Jezersko.
Zaključna konferenca v okviru projekta Gorenjske ribe.
Jedi iz gorenjskih rib.
Foto: Tinkara Zupan/STA

Brnik, Dvor Jezersko.
Zaključna konferenca v okviru projekta Gorenjske ribe.
Jedi iz gorenjskih rib.
Foto: Tinkara Zupan/STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 2.524 znakov (brez presledkov) oziroma 473 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

tzu/bdo
© STA, 2021