Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Razmere na slovenskih cestah ob 12. uri

Ljubljana, 8. septembra - Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je pol kilometra dolg zastoj na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke proti Avstriji.

Zastoj je tudi na štajerski avtocesti med Vranskim in Trojanami proti Ljubljani.

Okvara vozila ovira promet na štajerski avtocesti pred Framom proti Ljubljani.

Na mejnih prehodih Dragonja in Sečovlje je za osebna vozila pri vstopu čakalna doba od ene do dve uri, na mejnem prehodu Jelšane do ene ure, na mejnem prehodu Gruškovje pa do pol ure.

Na mejnem prehodu Gruškovje je za tovorna vozila pri vstopu čakalna doba približno dve uri.

Na primorski avtocesti sta na priključku Vrhnika zaprta uvoz proti Kopru ter izvoz iz smeri Kopra, obvoz je preko priključka Logatec. Med Gabrkom in Fernetiči sta zaprta uvoz Sežana zahod proti Gabrku in uvoz Sežana vzhod proti Italiji.

Na dolenjski avtocesti je med Obrežjem in Drnovim promet urejen po polovici avtoceste dvosmerno. Vsi priključki so ponovno odprti.

Danes in v četrtek bo vsak dan med 7. in 19. uro zaprta cesta Grm-Bič, v Radohovi vasi.

Do konca septembra bo med Dobruško vasjo in Dobravo pri Škocjanu zaprta cesta Dobruška vas-Šentjernej.

Do 22. decembra bo v Oplotnici na Konjiški cesti zaradi gradnje nadomestnega mostu zaprta cesta Slovenske Konjice-Oplotnica. Obvoz za osebna, intervencijska in tovorna vozila do sedem ton in pol je po lokalnih cestah, za težja vozila pa preko Slovenskih Konjic.

Do konca decembra bo pri Hribu-Loškem Potoku zaradi rekonstrukcije ceste zaprta cesta Sodražica-Hrib. Obvoz za osebna vozila je po lokalnih cestah skozi Mali Log in Retje, za tovorna vozila pa preko Sodražice.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si

la/la
© STA, 2021