Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Razmere na slovenskih cestah ob 19. uri

Ljubljana, 7. septembra - Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste vozniki tovornih vozil čakajo za vstop v državo na mejnem prehodu Gruškovje do dve uri, na Obrežju pa do pol ure.

Na primorski avtocesti sta na priključku Vrhnika zaprta uvoz proti Kopru ter izvoz iz smeri Kopra, obvoz je preko priključka Logatec. Med Gabrkom in Fernetiči sta zaprta uvoz Sežana zahod proti Gabrku in uvoz Sežana vzhod proti Italiji.

Na dolenjski avtocesti je med Obrežjem in Drnovim promet urejen po polovici avtoceste dvosmerno. Vsi priključki so ponovno odprti.

Do konca septembra bo med Dobruško vasjo in Dobravo pri Škocjanu zaprta cesta Dobruška vas-Šentjernej.

Do 22. decembra bo v Oplotnici na Konjeniški cesti zaradi gradnje nadomestnega mostu zaprta cesta Slovenske Konjice-Oplotnica. Obvoz za osebna, intervencijska in tovorna vozila do sedem ton in pol bo po lokalnih cestah, za težja vozila pa preko Slovenskih Konjic.

Do konca decembra bo pri Hribu-Loškem Potoku zaradi rekonstrukcije ceste zaprta cesta Sodražica-Hrib. Obvoz za osebna vozila po lokalnih cestah skozi Mali Log in Retje, za tovorna vozila pa preko Sodražice.

Od 8. do predvidoma 22. septembra bo zaradi obnove vročevoda za ves promet zaprta Povšetova ulica v križišču z Glonarjevo ulico.

Od 8. septembra do 30. novembra bo zaradi asfaltiranja cestišča veljala občasna delna ter popolna zapora lokalne ceste Kranjski Rak-Rakove Ravni. Dela bodo potekala od ponedeljka do petka, občasna popolna zapora pa je možna od ponedeljka do četrtka, med 11. in 14. uro. Obvoza v času popolne zapore ni.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si

kld/kld
© STA, 2021