Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Razmere na slovenskih cestah ob 12. uri

Ljubljana, 7. septembra - Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je približno 600 metrov dolg zastoj na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke proti Avstriji.

Zaradi delovne zapore je zastoj na štajerski avtocesti med Slivnico in Slovenskimi Konjicami proti Ljubljani.

Na dolenjski avtocesti je zaradi živali oviran promet med počivališčem Podsmreka in Višnjo Goro proti Ljubljani.

Na mejnih prehodih Dragonja in Jelšane je za osebna vozila pri vstopu čakalna doba do pol ure, na mejnem prehodu Obrežje pa do ene ure.

Na mejnem prehodu Dragonja je polurna čakalna doba za osebna vozila tudi pri izstopu.

Na mejnem prehodu Gruškovje je za tovorna vozila pri vstopu čakalna doba do ene ure.

Na primorski avtocesti sta na priključku Vrhnika zaprta uvoz proti Kopru ter izvoz iz smeri Kopra, obvoz je preko priključka Logatec. Med Gabrkom in Fernetiči sta zaprta uvoz Sežana zahod proti Gabrku in uvoz Sežana vzhod proti Italiji.

Na dolenjski avtocesti je med Obrežjem in Drnovim promet urejen po polovici avtoceste dvosmerno. Vsi priključki so ponovno odprti.

Do konca septembra bo med Dobruško vasjo in Dobravo pri Škocjanu zaprta cesta Dobruška vas-Šentjernej.

Do 22. decembra bo v Oplotnici na Konjeniški cesti zaradi gradnje nadomestnega mostu zaprta cesta Slovenske Konjice-Oplotnica. Obvoz za osebna, intervencijska in tovorna vozila do sedem ton in pol bo po lokalnih cestah, za težja vozila pa preko Slovenskih Konjic.

Do konca decembra bo pri Hribu-Loškem Potoku zaradi rekonstrukcije ceste zaprta cesta Sodražica-Hrib. Obvoz za osebna vozila po lokalnih cestah skozi Mali Log in Retje, za tovorna vozila pa preko Sodražice.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si

la/la
© STA, 2021