Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Razmere na slovenskih cestah ob 19. uri

Ljubljana, 4. septembra - Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je zaradi prometne nesreče zaprta cesta Kočevje-Petrina. Pred predorom Karavanke proti Avstriji je približno osem kilometrov dolg zastoj. Proti Kranjski Gori se priporoča izvoz Jesenice vzhod/Lipce. Predor Ljubelj občasno zapirajo proti Avstriji zaradi zastoja.

Na štajerski avtocesti bo do 1. oktobra promet med Blagovico in Vranskim proti Mariboru vsako noč med 19. in 6. uro potekal le po enem prometnem pasu.

Na primorski avtocesti sta na priključku Vrhnika zaprta uvoz proti Kopru ter izvoz iz smeri Kopra, obvoz je preko priključka Logatec. Med Gabrkom in Fernetiči sta zaprta uvoz Sežana zahod proti Gabrku in uvoz Sežana vzhod proti Italiji. Zaprto je tudi počivališče Povir proti Italiji.

Na dolenjski avtocesti je med Obrežjem in Drnovim promet urejen po polovici avtoceste dvosmerno. Vsi priključki so ponovno odprti.

Cesta Bled-Bohinjska Bistrica-Ukanc bo približno eno uro zaprta v nedeljo med 14. in 16. uro zaradi triatlona.

Na cesti Čatež-Mokrice bo pri Prilipah cesta zaprta danes do 21. ure ter v nedeljo med 7. in 20. uro.

Po Sloveniji v nedeljo velja omejitev za tovorna vozila, katerih največja dovoljena masa presega sedem ton in pol med 8. in 21. uro, na primorskih cestah med 8. in 22. uro.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si

rbi/rbi
© STA, 2021