Uporabniško ime
Geslo

Še nimate uporabniškega imena in gesla?
Registrirajte se.

Pomoč

Razmere na slovenskih cestah ob 16. uri

Ljubljana, 4. septembra - Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je pred predorom Karavanke proti Avstriji približno sedem kilometrov in pol dolg zastoj. V smeri proti Kranjski Gori se priporoča izvoz Jesenice vzhod/Lipce. Proti Sloveniji je zastoj dolg približno en kilometer, občasno predor zapirajo zaradi varnosti.

Zastoj je tudi na cestah Tržič-Ljubelj ter Jesenice-Hrušica.

Pred mejnim prehodom Gruškovje proti Hrvaški je zastoj dolg približno dva kilometra.

Na štajerski avtocesti bo do 1. oktobra promet med Blagovico in Vranskim proti Mariboru vsako noč med 19. in 6. uro potekal le po enem prometnem pasu.

Na primorski avtocesti sta na priključku Vrhnika zaprta uvoz proti Kopru ter izvoz iz smeri Kopra, obvoz je preko priključka Logatec. Med Gabrkom in Fernetiči sta zaprta uvoz Sežana zahod proti Gabrku in uvoz Sežana vzhod proti Italiji. Zaprto je tudi počivališče Povir proti Italiji.

Na dolenjski avtocesti je med Obrežjem in Drnovim promet urejen po polovici avtoceste dvosmerno. Vsi priključki so ponovno odprti.

Cesta čez Vršič bo danes zaprta med 15. in 18.30.

Cesta Bled-Bohinjska Bistrica-Ukanc bo približno eno uro zaprta v nedeljo med 14. in 16. uro zaradi triatlona.

Na cesti Čatež-Mokrice bo pri Prilipah cesta zaprta danes do 21. ure ter v nedeljo med 7. in 20. uro.

Popolne zapore bodo v Kozini, v noči na nedeljo, med 16. in 5 uro.

Po Sloveniji danes velja omejitev za tovorna vozila, katerih največja dovoljena masa presega sedem ton in pol na primorskih cestah med 6. in 16. uro

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si

rbi/rbi
© STA, 2021